Neamț: Accident cu trei victime după ce mașina s-a izbit într-un copac

Un accident de circulație a avut loc în această dimineață, 14 mai, în localitatea Costișa, județul Neamț. Incidentul a avut loc în jurul orei 5:00, pe DN 15.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, în timp ce un tânăr de 25 de ani conducea un autoturism dinspre Piatra-Neamț spre Bacău, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un copac. Este posibil ca șoferul să fi adormit la volan.

În urma accidentului au rezultat trei victime (conducătorul auto și alți doi pasageri, toți din Târgu-Mureș). Cei trei au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Conform ISU Neamț:
Duminică, 14.05.2017, la ora 04:41, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui accident rutier în localitatea Costișa pe DN 15. La locul indicat de apelant s-au deplasat unsprezece pompieri militari cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de capacitate medie(FRAP), o ambulanţă SMURD de prim ajutor şi echipajul, format din medic, asistent medical şi doi paramedici, care încadrează ambulanţa SMURD de terapie intensivă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Ajunşi la locul evenimentului au constatat că un bărbat de 48 de ani se afla încarcerat în partea dreaptă față a unui autoturism. După extragerea victimei, care prezenta politraumatisme, aceasta a fost preluată de echipajul SMURD de terapie intensivă și transportată la UPU Piatra Neamț. O altă victimă neîncarcerată a fost un bărbat de 24 de ani, care prezenta policontuzii, a fost fost preluată de echipajul SMURD de prim ajutor și transportată la spital. Echipajul de pe autospeciala de capacitate medie (FRAP) a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului rutier.

Pentru mai multe fotografii de la accident – AICI

sursa foto: tvmneamt.ro
PUBLICITATE