Neamț: Accident cu 5 victime. Doi copii de 10 ani și unul de 18 luni, la spital

Un accident rutier cu 5 victime a avut loc marți, 12 decembrie, pe raza județului Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14:00, pe strada Izvorul Muntelui, la ieșire din orașul Bicaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 41 de ani (din comuna Borca), conducea un autoturism pe DN 15 D, dinspre Bicaz, la intersecția cu strada Izvorul Muntelui a pierdut controlul volanului (nu a adaptat viteza la condițiile de drum) și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism (marca VW), condus regulamentar de o femeie de 35 de ani (din comuna Hangu).

În urma incidentului au rezultat 5 victime (toate diagnosticate cu policontuzii) din autoturismul marca VW. Patru dintre victime (doi băieți de 10 ani, o fetiță de 18 luni și o femeie de 38 de ani) au fost transportate de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț la CPU Bicaz.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii vor face cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

foto: A.M.G.
PUBLICITATE