Neamț – Accident în această dimineață (20 februarie). Un bărbat a avut nevoie de descarcerare

Două persoane au fost rănite într-un accident grav de circulație ce a avut loc în această dimineață, în jurul orei 7:00. Incidentul a avut loc în localitatea Bradu, comuna Grințieș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un cetățean moldovean care conducea un autoturism (o dubiță) pe direcția de mers Borsec – Poiana Largului, pe raza localității Bradu a pierdut controlul asupra direcției de deplasare (în urma evitării coliziunii cu un camion), a derapat și a ieșit în afara părții carosabile intrând într-unn stâlp de electricitate. În autoturism se aflau șoferul și alte trei persoane.

Două persoane au fost rănite, doi bărbați: de 29 de ani, respectiv 41 de ani. La fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare. S-a procedat la descarcerarea victimei (bărbatul de 29 de ani). Acesta a fost predată echipajului SAJ, conștientă, cu politraumatism prin accident rutier.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii vor face cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Luni, 20.02.2017, la ora 06.55, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost alertat prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier produs pe DN 15 pe raza com. Grințieș, în urma căruia au rezultat două victime, din care una încarcerată. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofițeri, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță tip B de la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț. După efectuarea manevrelor de descarcerare de către salvatorii militari, victimelor li s-a acordat primul ajutor medical și au fost transportate la Spitalul Județean Neamț – se arată în comunicatul ISU Neamț

PUBLICITATE