Neamț: A ajuns la spital în stare gravă, după ce i-a explodat butelia de aragaz

Un bărbat de 65 de ani, din județul Neamț, a ajuns în stare gravă la spital, după ce butelia de aragaz pe care o schimba i-a explodat în mâini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totul s-a petrecut duminică, 27 mai, la locuinţa bărbatului din comuna Bălțăteșri. Incidentul a fost semnalat printr-un apel la „112”, în jurul orei 19.45,.

Proprietarul, plin de arsuri, a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Centrul de Primire Urgenţe a Spitalului Orășenesc din Târgu-Neamț, unde a fost diagnosticat preliminar cu arsuri de gradele I-II-III pe aprox. 40% din suprafaţa corporală.

De la spitalul din Târgu-Neamț, bărbatul a fost transportat cu un echipaj cu astitent medical la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ.

27.05.2018, ora 19:46, Bălţăteşti – Tg.Neamţ, pacient sex masculin, 65 ani, diagnostic: arsură gr. I-II-III pe aprox. 40% din suprafaţa corporală, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ; din CPU a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi transportat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ; – notează comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

PUBLICITATE