Neamț: A ajuns în comă la spital după ce a intrat cu mopedul într-un pod din beton

Un tânăr de 26 de ani din județul Neamț a ajuns în comă la spital după ce a intrat cu mopedul într-un pod din beton. Incidentul a avut loc luni, 18 iunie, în jurul orei 15:00 în localitatea Dumbrava, comuna Timișești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din primele cercetări s-a stabilit că un tânăr de 26 de ani, din Răuceşti, a condus un moped pe DC 17 în Timişeşti şi nu ar fi adaptat viteza într-o curbă, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu un pod din beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tânărului, care a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Acesta nu a putut fi testat alcooltest din cauza stării de comă, fiindu-i recoltate probe biologice. Din verificările efectuate poliţiştii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț, victima a fost transportată la spitalul din Târgu-Neamț cu diagnosticul: TCC, comoţie grad II-III. Din Târgu-Neamț a fost preluat de un echipaj cu asistent medical care l-a predat echipajului TIM venit în întâmpinare; „pacientul a fost predat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ.”- notează SAJ Neamț

PUBLICITATE