Național: Un bărbat, declarat MORT, a pierdut procesul în care solicita să i se recunoască că trăieşte

Un bărbat declarat mort de judecători, deşi e viu, a pierdut procesul prin intermediul căruia încerca să îşi recupereze identitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Constantin Reliu, în vârstă de 63 de ani din Vaslui, a pierdut procesul prin care încerca să demonstreze că, deşi a fost declarat mort pe cale judecătorească, el este în viaţă. Judecătorii din cadrul Tribunalului Vaslui au respins apelul formulat de bărbat împotriva deciziei din data de 10 august 2016, prin care Judecătoria Bârlad stabilise că este decedat.

Instanţa admite excepţia inadmisibilităţii apelului formulat de apelantul Constantin Reliu. Respinge, ca inadmisibil, apelul formulat de Constantin Reliu împotriva sentinţei civile nr. 1305/2016 a Judecătoriei Bârlad. Definitivă, au precizat judecătorii vasluieni.

Constantin Reliu a plecat în 1992 la muncă în Turcia, ultima dată vizitându-şi familia în anul 1999. Din cauza neînţelegerilor din familie, el susţine că a rupt legătura cu rudele şi s-a stabilit în Turcia. În anul 2013, fiindcă nu mai primise nicio veste de la bărbat, soţia a solicitat în instanţă declararea decesului acestuia, ceea ce s-a întâmplat în anul 2016.

La începutul acestui an, Reliu a fost depistat de autorităţile din Turcia având documentele de şedere expirate, motiv pentru care a fost expulzat, iar la sosirea în ţară a aflat că este declarat decedat.

PUBLICITATE