Național: Secretarul de Stat Raed Arafat vrea să interzică și ţigările electronice în spațiile publice

Secretarul de Stat Raed Arafat susţine necesitatea introducerii în spaţiile publice a restricţiilor pentru ţigările electronice şi dispozitivele care încălzesc tutunul, la fel ca pentru ţigările clasice, citând un studiu prezentat de postul de televiziune CNN potrivit căruia, în perioada 2011 – 2015, s-a înregistrat o creştere de 900 la sută a utilizării ţigărilor electronice în licee.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

900% crestere in utilizarea tigarilor electronice in scolile in perioada 2011-2015. Un raspuns clar la cei care spuneau ca astfel de produse nu sunt destinate copiilor si nu influenteaza adolescentii.Vorbim de tigarile electornice care se afla pe piata mult inaintea dispozitivelor care incalzesc tutunul.

Urmeaza sa vedem in viitor si impactul noilor dispozitive intrate pe piata recent. Este clar ca trebuie actionat urgent prin interdictia promovarii si a utilizarii in spatiile publice aplicand reguli similare celor aplicabile tigarilor clasice pentru toate aceste dupozitive! – a scris Arafat pe Facebook, distribuind un articol al CNN privind creşterea procentului de utilizare a ţigărilor electronice în şcoli.

PUBLICITATE