Național: Pedofilul din Capitală a fost prins. Bărbatul este agent la Poliția Rutieră

Bărbatul care ar fi agresat sexual doi copii, de 9 și de 5 ani, în liftul și în scara unui bloc din Capitală a fost capturat luni, 8 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Suspectul și-ar fi recunoscut fapta în fața polițiștilor. Agresiunea asupra celor doi copii s-a produs vineri dimineață. Bărbatul pedofil a fost surprins pe camerele de luat vederi în timp ce agresa copiii. A urcat cu ei până la etajul opt, unde cei doi locuiau, după care a coborât până la etajul patru al clădirii.

Suspectul de pedofilie audiat la Poliţia Capitalei în cazul celor doi minori are 45 de ani și este agent de poliţie (este divorțat, are doi copii) lucrează de 8 ani la Brigada Rutieră, potrivit Biroului de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Acesta ar fi fost recunoscut de colegii săi, ca urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Bărbatul a fost audiat toată noaptea și și-a recunoscut faptele. Potrivit unor surse, ar mai fi recunoscut și fapte similare din 2015.

Evaluarea psihologică se face la fiecare 3 ani în cadrul Poliției, iar pentru cei care conduc autovehicule, evaluarea se face anual.

PUBLICITATE