Național: Accident mortal pe E85, provocat de un sinucigaș, după ce și-a înjunghiat soția

Un accident extrem de grav a avut loc, joi dimineață după ora 7, pe DN2 (E85), în județul Vrancea. Două TIR-uri și un autoturism s-au ciocnit și au fost aruncate în afara carosabilului. Șoferul din autoturism și-a pierdut viața în urma impactului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform hotnews.ro, șoferul din autoturism (un bărbat de 54 de ani din Focșani) ar fi intrat intenționat într-unul dintre TIR-uri după ce și-ar fi înjunghiat soția înainte să plece de acasă, iar poliţiştii iau în calcul şi ipoteza ca el să fi provocat accidentul cu intenţie, vrând să se sinucidă.

În noaptea de miercuri spre joi bărbatul şi-a înjunghiat soţia, în locuinţa acestora din Focşani, femeia, în vârstă de 42 de ani, fiind internată în prezent  la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Focşani. Femeia are mai multe plăgi înjunghiate la gât şi la braţul stâng. Este internată la Chirurgie – notează sursa citată

În urma impactului, bărbatul a decedat. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompieri. Traficul pe E 85 fiind blocat, cozile depăşind 4 km pe ambele sensuri de mers.

video: monitorulvn.ro
PUBLICITATE