Mugur Cozmanciuc – Comunicat de presă

Parlamentarii din județele Moldovei, datori în fața electoratului să-i retragă sprijinul politic lui Victor Ponta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

PSD uzitează toate mijloacele pentru a rămâne la guvernare. Liviu Dragnea, sprijinit acum de majoritatea filialelor partidului pentru a ajunge președinte al PSD, refuză să-i retragă sprijinul politic lui Victor Ponta în vederea moțiunii de cenzură depuse de PNL. Este un gest ce ignoră voința electoratului care a încetat să mai sprijine PSD și pe Victor Ponta. Ultima dovadă în acest sens este cel mai recent sondaj de opinie care creditează PNL  cu prima șansă în ochii electoratului.

Fac apel la liderii Coaliției de guvernare să nu-și oblige parlamentarii pentru a nu-și îndeplini dreptul de vot. Senatorii și deputații sunt datori să își exercite votul în Parlament la moțiunea de cenzură  pentru că ei au obținut mandatul tocmai prin exercitarea acestui drept de către alegători.

Moțiunea de cenzură a PNL este ultima șansă oferită partidelor politice parlamentare aflate la guvernare în a dovedi electoratului că nu sprijină un premier uzat, necredibil și cu probleme de imagine ce ridică mari semne de întrebare în cancelariile europene.

Mai mult decât atât, actuala guvernare a promis că va construi autostrăzi, însă în realitate nu s-a făcut nimic; a promis că va construi spitale, dar nu a făcut-o; a promis că va reabilita infrastructura  învățământului, însă nu s-a ținut de cuvânt. Toate aceste sunt și ele motive temeinice pentru ca parlamentarii arcului guvernamental să dea un vot de blam actualului Executiv.

Mugur Cozmanciuc

Vicelider al grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților

PUBLICITATE