Mugur Cozmanciuc, în cărți pentru o funcție importantă în PNL la nivel național

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, este în cărți pentru a ocupa funcția de secretar general al Partidului Național Liberal. Secretarul general al PNL este cunoscut şi ca „omul numărul 2 din partid”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform stiripesurse.ro, liderii din fostul PNL s-au întâlnit astăzi (26 februarie) pentru a stabili cine va ocupa funcția de Secretar general. Ei trebuie să facă o propunere care să fie votată mâine în forul de conducere al partidului.

Surse din interior ne-au declarat că Dan Motreanu nu a dorit să accepte funcția, deși avea o susținere foarte largă. Astfel, ca urmare a refuzului lui Motreanu, în acest moment cele mai marei șanse pentru preluarea postului le are Cristian Bușoi, actualul președinte al organizației București. Și-au mai exprimat dorința să ocupe acest post și Mugur Cozmanciuc, președintele organizației Neamț și Iulian Dumitrescu, liderul organizației de la Prahova. – notează aceeași sursă citată

Secretarul general conduce din punct de vedere organizatoric toată activitatea partidului. Cel care va deţine postul – pentru cele 3-4 luni până la Convenţia Naţională – trebuie să ducă la îndeplinire hotărârile Biroului Permanent Naţional, să asigure suportul tehnic pentru organizarea alegerilor în partid şi să ofere siguranţa că acestea vor fi corecte, să managerieze activitatea zilnică a partidului şi, nu în ultimul rând, să mobilizeze activul de partid.

 

PUBLICITATE