Moarte suspectă într-o comună din Neamţ. Femeie găsită spânzurată în magazia din curte

Moarte suspectă într-o comună din judeţul Neamţ. Procurorii şi poliţiştii trebuie să lămurească în ce condiţii şi-a găsit sfârşitul o femeie de 50 de ani care ar fi fost găsită spânzurată în zona localităţii Dobreni, în seara zilei de miercuri, 3 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aceasta a fost găsită fără suflare de către ginerele său, într-o magazie din curtea casei. Deşi scena tragediei arată că femeia s-ar fi spânzurat, nici anchetatorii, nici cei din familie nu exclud ca soţul ei să ştie mai multe decât spune.

Femeia avea un băiat şi o fată, iar aceştia au încercat să discute cu ea la telefon înainte de Revelion. L-au întrebat pe tatăl lor de ce mama nu răspundea. Atunci el le-a spus că nu o mai văzuse de pe 30 decembrie. Ginerele a venit să o caute şi a făcut descoperirea macabră. Imediat, au apărut şi suspiciunile legate de soţul victimei. – notează stirileprotv.ro

Poliţiştii au încadrat decesul ca moarte suspectă şi în funcţie de rezultatul necropsiei vor reveni la cel asupra căruia planează mai multe bănuieli.

sursa: stirileprotv.ro

 

PUBLICITATE