Mister în cazul celor doi bătrâni găsiți decedați într-un apartament din Târgu-Neamţ

Joi, 9 noiembrie 2017, în jurul orei 11:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” pentru a interveni într-o misiune de deblocare ușă pe strada Mărășești din orașul Târgu-Neamț. După ce au reușit să deschidă ușa, pompierii au găsit două persoane decedate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Trupurile fără suflare ale celor doi soţi au fost descoperite abia la două săptămâni de la deces în apartamentul în care locuiau. Vecinii au dat alarma din cauza mirosului insuportabil de pe scara blocului.

Aşa şi-au dat seama locatarii unui bloc din Târgu Neamţ că ceva este în neregulă. Însă nu au luat măsuri imediat. Ştiau că cei doi pensionari de 90, respectiv 92 de ani, erau destul de retraşi. O singură persoană le mai trecea pragul în ultima vreme şi le aducea cele necesare. Bătrâna era bolnavă, iar soţul ei o îngrijea aşa cum putea. Vecinii spun ca rudele s-au oferit să-i ducă la un cămin de bătrâni, însă pensionarii au refuzat.

Oamenii au mai bătut la uşa lor, dar nimeni nu le-a răspuns. Într-un final, alarmaţi de mirosul tot mai greu au sunat la 112. Pompierii chemaţi în ajutor au spart uşa şi cum au intrat în apartament, li s-au adeverit bănuielile. Bărbatul era pe scaun el, mort, iar femeia se afla pe jos, căzută sub masă.

Poliţiştii nu au găsit urme de violenţă şi nici apartamentul devastat. Acum, necropsia va stabili când au şi-au dat ultima suflare cei doi dar şi cauza.

sursa: Antena 1
PUBLICITATE