Misiuni de descarcerare pentru două accidente la ieșire din Piatra-Neamț


Două accidente, în dimineața zilei de 19 septembrie, au necesitat intervenția echipajului de descarcerare. Potrivit unui comunicat al ISU Neamț, cele două accidente au avut loc la ieșire din Piatra-Neamț spre Târgu Neamț iar în urma impactului autoturismelor implicate au rezultat 6 victime. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primul a fost la ora 08:55, când Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui accident rutier în municipiul Piatra Neamț pe str. Cetatea Neamțului, în care au fost implicate două autoturisme. La locul intervenției s-au deplasat 9 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă tip FRAP și o ambulanță SMURD. În urma accidentului au rezultat 2 victime, din care una era încarcerată, fiind necesară intervenția echipajului de descarcerare. Victimele au fost preluate de un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Neamț.

La ora 10:17, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui accident rutier pe DN 15C pe raza localității Gârcina, în care au fost implicate două autoturisme. La locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer și 7 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD. În urma accidentului au rezultat 4 victime, toate persoanele fiind ieșite din autoturisme. Victimele au fost preluate de echipajele SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Neamț. (Vezi articolul – AICI)

D.M.B.
PUBLICITATE