Misiuni ale echipajelor de intervenție ISU Neamț


Misiune asanare pirotehnică

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vineri, 23.09.2016 la ora 13:50, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre descoperirea unui element de muniție în municipiul Roman, în incinta unei societăţi comerciale. La locul intervenției s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț cu 2 subofițeri și autospeciala pirotehnică care au ridicat un proiectil exploziv calibru 75 mm, în vederea depozitării și, ulterior, a distrugerii.

Misiune de recunoaștere în teren clădiri identificate cu risc de prăbușire la seism

Sâmbătă, 24.09.2016 la ora 02:20, 4 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de primă intervenție și comandă au efectuat o misiune de recunoaștere în teren la clădirile identificate cu risc seismic, acțiune determinată de producerea unui seism la ora 02:12.

Misiune de deblocare

Sâmbătă, 24.09.2016, la ora 15:32, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre o persoană, blocată în casă, în loc. Tîrgu Neamț.  La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Neamț cu o autospecială de capacitatec medie. Pompierii au intrervenit cu scara culisabilă, intrând în apartamentul de la etajul II al clădirii pe geamul deschis al balconului, persoana fiind găsită în casă, în viață.

Misiune de căutare persoană înecată

Sâmbătă, 24.09.2016, echipa de scafandri a I.S.U. ”Petrodava” al județului Neamț, a intervenit, în sprijinul I.S.U. ”Maior Constantin Ene” al județului de Bacău, pe canalul de fugă al rîului Bistrița, amonte de CHE Racova, pentru căutarea unui copil înecat.

Misiune degajare căi rutiere

Duminică, 25.09.2016 la ora 15:52, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre un accident rutier, în localitatea Oglinzi, com. Răucești. La locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer și 5 subofiţeri din cadrul  Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor PSI.

D.M.B.
PUBLICITATE