Ministrul de Neamț ne-a făcut de râs! Momente penibile la audierea lui Dănuț Andrușcă

Momentele jenante au început la audierea nemțeanului Dănuţ Andruşcă, ministrul propus pentru a prelua portofoliul Economiei, în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

El a fost primul audiat luni (29 ianuarie) dimineață și a primit numeroase întrebări de la membrii comisiilor, inclusiv de la Traian Băsescu.

Viitorul ministru a fost pus în dificultate inclusiv de întrebări simple, depășind timpul de 30 de minute alocat. Pe tot parcursul audierii, Dănuţ Andruşcă a citit de pe foi și a reușit cu mare greutate să fie coerent. La întrebările punctuale ale lui Daniel Zamfir, Andruşcă s-a bâlbâit şi a încercat să găsească răspunsurile prin foile pe care le avea în față.
Vă rog, concentrați-vă„, i-au transmis membrii comisiei parlamentare.
Vă rog frumos, opriți-vă. (…) Lăsați foaia„, i-au mai spus parlamentarii.

Cu toate acestea, majoritatea PSD-ALDE l-a trecut cu 42 de voturi pentru. 18 parlamentari ai opoziţiei au votat împotrivă.

La final, întrebat de jurnaliști ce își propune și cum va realiza, Dănuț Andrușcă a reușit cu greu să lege două cuvinte, stârnind reacții chiar și pe platoul postului Antena 3. „Doamne, pe cine ne-ați pus în acest Guvern!? Ne înspăimântăm!”, a izbucnit Bogdan Chirieac la Antena 3. – notează comisarul.ro

Vezi video Antena3 – AICI

Vezi și Unul dintre cei mai tăcuți deputați din Neamț, propus ministru al economiei

PUBLICITATE