Ministrul Agriculturii a participat la cel mai important eveniment de agrobusiness din zonă

Consiliul Județean Neamț, având ca partener Clubul Fermierilor AGRALIM a organizat astăzi (10 martie) Conferința Interjudețeană de Agricultură Neamț-Bacău, cel mai important eveniment de agrobusiness din zonă. Invitației președintelui Ionel Arsene a raspuns și ministrul Petre Daea, deținătorul portofoliului Agriculturii în Guvernul Grindeanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Evenimentul a urmărit să ofere o viziune amănunţită asupra situaţiei agriculturii din cele două judeţe şi să ofere mediului antreprenorial și autorităților locale și centrale prilejul de a discuta punctual problemele cu care se confruntă.

„Ma bucur că am reușit, ca aici, la Neamț, să creez prilejul pentru fermierii din cele două județe, de a dezbate situația agriculturii și totodată de a discuta direct cu reprezentanții autorităților locale și centrale despre problemele pe care le întâmpină. Agricultura este un domeniu prioritar pentru economia națională și reprezintă un motor de creștere economică, o soluție pentru creșterea exporturilor, un domeniu generator de locuri de muncă, iar statul trebuie să asigure protecție și sprijin fermierilor. Personal mă voi implica și voi acționa în măsura competențelor mele ca fermierii din Neamț să fie sprijiniți și încurajați în activitatea lor”, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

PUBLICITATE