Mihaela Marian și-a depus candidatura, din partea PSD, la funcția de primar al comunei Bălțătești

Mihaela Marian și-a depus astăzi, 21 mai, în prezența colegilor social democrați din Neamț și a susținătorilor, candidatura la Biroul electoral de circumscripție, din partea PSD la funcția de primar al comunei Bălțătești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mihaela Marian este un om politic cu vechime în județul Neamț, fiind pe lângă un bun antreprenor și un om care știe ce înseamnă administrația publică locală, activând în calitate de consilier local la Tîrgu-Neamț în perioada 2012-2016.

Această experiență dobândită în mediul privat, dar și în Consiliu Local al orașului Tîrgu-Neamț face din Mihaela Marian un candidat cu șanse de câștig la funcția de primar al comunei Bălțătești și un bun edil. Mihaela Marian nu este străină de problemele comunei Bălțătești, aceasta fiind născută în satul Valea Seacă, și și-a propus să pună localitatea ei de suflet pe harta comunelor prospere din România.

„Mă bucur că mi-ați acordat toată încrederea. Vă voi demonstra că pot să duc până la capăt proiectul pe care l-am început. Mi-am depus candidatura la Bălțătești numai cu gânduri bune și frumoase și cu dorința de a face lucruri mari. Înainte de toate voi încerca să aflu toate problemele cetățenilor pe care le voi pune pe o pagină și voi face tot posibilul să le rezolv. Nu fac promisiuni deșarte.”, a declarat Mihaela Marian, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Bălțătești.

La depunerea candidaturii, Mihaela Marian s-a bucurat de un număr mare de susținători (consileri locali, județeni, activiști social democrați), printre care s-a numărat și senatorul Emilia Arcan.

„O susțin pe Mihaela Marian pentru că o cunosc de foarte mult timp, este membra noastră care a revenit la prima dragoste, PSD. Este o femeie puternică, știe ce vrea. A demonstrat de-a lungul carierei că a știut să facă administrație publică, a fost consilier local în Tîrgu Neamț, a fost președinte al OFSD pe zona colegiului 7, al OFSD pe Tîrgu Neamț și mai mult decât atât a fost și membru în Biroul Județean. Nu voi ezita nicio zi în această campanie să fiu alături de ea, să sprijin, să facem campanie așa cum știe femeia social democrată să facă o campanie pentru ca în final să și câștige.”, a declarat în semn de susținere a candidaturii Mihaelei Marian doamna senator Emilia Arcan.

Alegerile pentru funcția de primar al comunei Bălțătești vor avea loc pe 11 iunie 2017.

PUBLICITATE