Microbuz din Piatra-Neamț, accident în Constanța. 14 persoane au fost rănite

ctnews.ro

Un vehicul înmatriculat în Hunedoara și un microbuz care venea de la Piatra Neamț s-au ciocnit în Constanța, la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu. Accidentul a avut loc la ora 4:19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat. Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate să intervină miercuri, în jurul orei 4.20, la un accident rutier petrecut în municipiul Constanţa, la intersecţia bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. În autoturism se aflau două persoane, soţ şi soţie, iar în microbuz 12 persoane – 10 adulţi şi doi copii.

ISU Dobrogea

In urma accidentului, 11 persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta cu echipajele de ambulanta, iar trei persoane au ajuns la aceeasi unitate spitaliceasca cu alte mijloace.

Reprezentantii ISU Dobrogea au mai precizat ca dintre toate persoanele implicate in accident una singura era in stare mai grava, si anume pasagera din dreapta soferului autoturismului.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism Renault – un bărbat în vârstă de 52 de ani din localitatea Lupeni, judeţul Hunedoara –  a lovit microbuzul de transport persoane. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat. Microbuzul circula pe ruta Piatra Neamţ – Constanţa.

“La locul solicitarii au fost trimise:

ziuaconstanta.ro

– trei echipaje B2 SAJ si un echipaj C2 SAJ ;
– un echipaj SMURD B2, C1 SMURD si echipaj descarcerare.
Din informatiile obtinute ulterior in microbuz erau 12 persoane – 1 sofer si 11 pasageri, in Renault Clio – un sofer si un pasager. La locul solicitarii au fost gasite 11 victime, constiente, pentru care s-au mai alocat suplimentar trei echipaje : SMURD B2 din statiunea Mamaia si doua B2 SAJ.
La SCJU Constanta au mai ajuns inca trei victime, pasageri din microbuz – doi adulti si un copil de 4 ani – care s-au deplasat cu mijloace proprii – si nu au fost gasite la locul incidentului de catre echipajele alocate”. – notează ctnews.ro

sursa: ctnews.ro
PUBLICITATE