Mesajul politicienilor nemțeni pentru noul an școlar

Constantin Iacoban – Distinşi dascăli, Stimaţi părinţi, Dragi elevi
Deschiderea anului şcolar 2015 – 2016 îmi oferă prilejul de a vă adresa urări de bine, sănătate şi putere de muncă, tuturor celor care, azi, cu bucurie, emoţie şi speranţă păşiţi din nou pragul şcolii, încrezători în valoarea şi forţa tinerei generaţii.
Vă adresez îndemnul de a conlucra împreună, dascăli, părinţi şi elevi pentru a dovedi că şcoala rămâne un etalon de cultură şi civilizaţie.
Mult succes în noul an şcolar!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

 

Ionel Arsene Prima zi a noului an scolar este una plina intotdeauna de emotii, atat pentru parinti, cat si pentru copii si adolescenti. Sunt increzator in reusita tinerilor, deoarece sansele lor la un viitor mai bun sunt astazi mai mari decat in trecut, iar acestea sunt oferite in special de educatie.
Intr-o societate moderna sunt mai multe domenii prioritare, dar cred ca cel care are cea mai mare indreptatire sa fie numit domeniu strategic este Educatia. Din punctul meu de vedere, educatia este zestrea cea mai de pret pe care o putem lasa copiilor nostri.
Profesorii care astazi incep alaturi de elevii lor un nou drum au in mainile lor viitorul nostru ca natiune, pentru ca educatia este un pilon de baza in evolutia fiecarei persoane.

Le urez elevilor multa bafta in acest an scolar!

 

Mugur Cozmanciuc – Deschiderea anului școlar reprezintă pentru mine unul din evenimentele cele mai importante din viața unei comunițăți, fiind – simultan – un reper și o temelie. Importanța acordată școlii și educației, alături de principiile și valorile în jurul cărora ne educăm copii și ne trăim viața de zi cu zi sunt un reper pentru viitorul pe care îl avem, pentru șansele de bunăstare pe termen mediu și lung. Tot ele reprezintă o temelie pentru tot ceea ce dorim să construim.
Pentru mine, o comunitate care prețuiește educația și se implică în mod real în susținerea școlii este o comunitate care are un viitor. Și nu este puțin lucru în zilele noastre.
Urez un an școlar plin de succese și putere de muncă, atât elevilor cât și părinților și profesorilor, deoarece contribuie, in mod egal, in formarea viitorului țării noastre.

De asemenea, alături de cele mai sincere gânduri bune, mă alătur dumneavoastră, elevi, parinți și dascăli, în orice moment, pentru orice fel de noi inițiative și idei de proiecte, dar și pentru problemele întâmpinate zilnic în activitatea școlară.
Un nou început de an școlar binecuvântat!

 

Liviu HarbuzVacanta a trecut! Este momentul sa trecem la treburi serioase!
Fie ca esti micut si este prima zi de gradinita, fie ca ai trecut pragul cel mare si esti in clasa intai, ca esti boboc sau doar ca este o noua prima zi de scoala, doresc sa te felicit, copil frumos!

Parinti! lasati deoparte grija si bucurati-va de ei! De ei, copiii minunat care, in prima zi de scoala ii bucura pe toti: bunici, profesori sau simpli trecatori pe strada.
Bucurati-va copii! Cu fiecare zi de scoala o sa va apropiati de implinirea unui destin frumos!

 

Eugen Tapu Nazare – Școala reprezintă baza formării și a devenirii noastre, a modului în care reușim să depășim propriile individualități și să ne deschidem spre comunicarea cu celălalt.
Astfel, la început de nou an școlar doresc atât profesorilor, cât și părinților multă răbdare și putere de muncă în modelarea vitoarelor generații.
Elevilor le doresc mult succes și curaj în îndeplinirea visurilor și idealurilor.

 

Liviu Bumbu – 

Liviu Bumbu

 

 

Dragos ChiticAstăzi, când clopoțelul anunță un nou început, urez cadrelor didactice și elevilor succes, putere de muncă și multe reușite în noul an școlar.

 

Laurențiu Leureanu – 

1 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniel Harpa – Maine incepe un nou an scolar si cu siguranta copiii sunt nerabdatori si pregatiti. Vă doresc tuturor un an școlar cu rezultate excelente ! Mult success!
Vreau sa le mulțumesc cu acest prilej tuturor educatorilor, învățătorilor și profesorilor pentru grija și răbdarea pe care o au cu și pentru copiii noștri!
Toate scolile din oras au fost modernizate in acesti trei ani de mandat si continuam cu investitiile majore care se fac la trei scoli din oras, cu finantare de la Guvernul Romaniei:
Construire Corp cu trei sali de clasa la Scoala Gimnaziala Nr.2 “Grigore Ghica Voda” ;
Reabilitare si modernizare a trei corpuri de cladiri la Colegiul Tehnic “Ion Creanga”;
Construire corp central Scoala Gimnaziala “Ion Creanga”, Humulesti
Toate unitatile de invatamant din Tirgu Neamt vor avea cele mai bune conditii de studiu si cele mai bune dotari pentru ca educatia copiilor nostri este o prioritate.

PUBLICITATE