Membru marcant PSD Piatra-Neamț, persiflează peste 2000 de pietreni care au ieșit în stradă

CaptureUn membru marcant al PSD Piatra-Neamț, fost candidat la Consiliul Local și actual director al societății Locativ Serv, Jănel Iosub, a avut o reacție dură asupra celor care au ieșit, ieri, la Piatra-Neamț, să protesteze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Într-o postare pe pagina de Facebook, Jănel Iosub consideră că cei care se consideră apolitici, cum ar fi angajații primăriei, nu au ce căuta în stradă să protesteze. „Problema pe care subsemnatul nu o intelege, este prezenta unor functionari publici angajati ai primariei Piatra-Neamt care afirma ca sunt apolitici, insa marsaluiesc si fluiera pe bulevardele municipiului nostru fara nici o sfidare. Probabil ca asa scrie in fisa postului!!!”. 

16443329_1280813428623906_1659323082_nEste foarte incomod si stanjenitor sa te gandesti la afirmatiile marelui PETRE TUTEA:” Am facut foarte multi ani de puscarie pentru un popor de idioti”!! Daca marele Tutea avea sau nu dreptate, ramane ca fiecare cetatean sa judece si sa gandeasca in felul sau, fara ca cetatenii acestei tari sa se ghideze pe principiul…SUFRAGIULUI DE TURMA, facand jocurile obscure ale unor potentati care instiga la ura si dezbinare – a mai scris acesta

La aceeași postare, ca reacție la comentariul unui consilier PMP care susține că oamenii protesteaza pentru ca asa simt si ceea ce s-a intamplat este o mare porcarie, Jănel Iosub susține că jumătate (din cei peste 2000 de protestatari) sunt angajați ai primăriei.


 P.S.- Interesantă este și reacția consilierului PMP, care susține: Momentan suntem in majoritate cu voi (n.r. – PSD) la Piatra Neamt si din acest motiv noi nu am iesit alaturi de oameni dar poti fii sigur ca simtim la fel ca ei. Dar momentele trec repede….

D.M.B.
PUBLICITATE