MEGA-SPECTACOL pentru cei mici pe 1 iunie la Galleria Mall Piatra-Neamț

Galleria Mall Piatra-Neamț organizează în data de 1 iunie 2017, de Ziua Internațională a Copilului, un eveniment de amploare adresat micuților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acțiunea sub titulatura ,,O lume minunată’’ se va desfășura în aer liber, în perimetrul parcării Galleria, începand cu ora 14.30, cu intrare LIBERA.
Copiii vor avea posibilitatea să participe la un spectacol inedit, susținut de Clubul Pinochio Piatra-Neamț, Clubul Ruby’ ma Music Art, Școala de Dans Splash, Asociația Culturală Euro Art Events și Talida Models. De asemenea, cei mici vor avea întalnire cu personajele Disney: Mickey Mouse, Hello Kitty, Donald Duck și simpaticul Minion.
Din program nu lipsesc clovnii responsabili cu buna dispoziție, baloane și face painting, toate gratuite pentru copii. Printre surprizele pregatite de Galleria Mall pentru cei mici sunt și plimbările gratuite cu poneiul, vată de zahar pe băț și popcorm.
În plus, un super concurs de desene pe asfalt își așteaptă câștigătorii.

Distracția de 1 iunie se încheie cu un mega-spectacol de magie, susținut de îndrăgitul magician Augustin. Toți copiii sunt așteptați începând cu ora 17.30, pentru a participa la Magic Show-ul momentului. Apariții de porumbei, iepurași, peștișori care îndeplinesc dorințe și numere de levitație, toate acestea nu vor lipsi din program.

INTRAREA ESTE LIBERĂ PENTRU TOȚI COPIII !

PUBLICITATE