Măsuri preventive dispuse de polițiști, în cazul agresiunii dintr-un club din orașul Roznov

Reamintim faptul că în data de 30.03.2017 două persoane au fost reținute de polițiști, fiind preluate din trafic, după ce în noaptea de 25/26.03.2017 au provocat un scandal și au tulburat ordinea și liniștea publică într-un local din Roznov. (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un grup de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani au provocat un scandal într-un club din orașul Roznov.
După ce tinerii au fost scoși afară de personalul de pază, aceștia au revenit, însoțiți de un bărbat de 43 de ani, agresând administratorul localului.

Totodată, polițiștii au stabilit că, după altercație, un tânăr de 16 ani a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În data de 31.03.2017, cele două persoane au fost prezentate instanței de judecată cu propunerea luării măsurii de arestarea preventivă care a dispus arestarea preventivă pentru o perioada de 30 zile a bărbatului de 46 de ani( aflat sub control judiciar în momentul săvârșirii faptei) și măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile, față de tânărul de 16 ani.

PUBLICITATE