Mașină răsturnată și abandonată la ieșire din Piatra Neamț


Un accident rutier cu părăsirea locului faptei a avut loc sâmbătă, 28.05.2016, în jurul orei 19.20, în afara localității Turturești.
În urma cercetării desfășurate la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, un bărbat de 36 de ani, din Piatra Neamț, însă acesta nu a fost depistat, sustrăgându-se verificărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În dimineața zilei de 29.05.2016, ora 08.30, bărbatul de 36 de ani s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier Neamț, stabilindu-se că în data de 28.05.2016, în jurul orelor 19.18, a condus autoturismul pe DN 15D, iar într-o curba la stânga a pierdut controlul autovehiculului și s-a răsturnat în afara părții carosabile a sensului său de mers.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care se afla singur în autoturism în momentul producerii accidentului. La data de 29.05.2016 conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au reținut permisul de conducere bărbatului, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

sursa ziarpiatraneamt.ro

PUBLICITATE