Mandate speciale de revocare a conducerii ApaServ Neamț


Un proiect de hotărâre, introdus în ultimul moment în ordinea de zi a ședinței extraordinare de Consiliu Județean (azi, 19 septembrie), prevede acordarea de mandate speciale consilierilor Dănuț Andrușcă și Neculai Pușcașu de revocare a conducerii ApaServ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Examinând expunerea de motive a domnului Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, întocmită în baza raportului domnilor consilieri județeni Dănuț Andrușcă și Neculai Pușcașu, HOTĂRĂȘTE:

Se acordă un mandat special domnilor Dănuț Andrușcă și Neculai Pușcașu, reprezentanții Consiliului Județean Neamț în cadrul Adunării Generale a Acționarilor Companiei Județene APA SERV SA Neamț în vederea revocării administratorilor societății.

Se convoacă Adunarea Generală a Acționarilor Companiei Județene APA SERV SA Neamț,  în vederea întocmirii unui număr de 7 administratori provizorii până la finalizarea procedurii de selecție a administratorilor. Se împuternicesc domnii Dănuț Andrușcă și Neculai Pușcașu să îndeplinească formalitățile legale necesare aducerii la îndeplinire a prevederilor. ” – se arată în proiectul de hotărâre.

În urma votului dat, noii membrii ai Consiliului de Administrație de la Apa Serv sunt:

Ioan Păcală – (vezi și Ioan Păcală, responsabilul lucrării ApaServ, și-a dat demisia din Consiliul Județean)
Florian Ștefan
Iuliana Năstase Onu
Gheorghe Stanciu
Iulian Ioan Dascălu
Viorel Marian
Simona Elena Pantelimon

Acest proiect „surpriză”, întărește un zvon apărut în ultima perioadă – încercarea de schimbare a directorului Cătălin Dughir din conducerea companiei.

„Nu știu dacă cei din Consiliul Județean numește sau schimbă Consiliul de Administrație a unei societăți comerciale și nu nu știu ce gânduri are acel consiliu. Deja sunt lucruri pe care nu le înțeleg. La prima vedere, această numire nu ar avea o bază legală dar vom vedea ce va spune instanța sau cei care sunt abilitați să se pronunțe în cazul ăsta iar cei care au încălcat legea, vor plăti. ” – a declarat Cătălin Dughir

D.M.B.

 

 

 

PUBLICITATE