Mall-ul Galleria din Piatra-Neamţ a fost vândut. Vezi pentru ce sumă


Marca „Galleria” este numele sub care GTC (Globe Trade Centre) a dezvoltat mai multe centre comerciale în România. Pe lângă Galleria Piatra-Neamț, GTC deținea astfel de centre comerciale în Arad, Buzău și Suceava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe parcursul ultimilor ani, GTC a reuşit să vândă, în pierdere, mall-urile Galleria Suceava şi Buzău iar GTC avea semnate, încă de la începutul anului, angajamente preliminare de vânzare pentru ultimele două mall-uri pe care le mai deţinea în România, Galleria Arad şi Piatra-Neamţ.

Potrivit informaţiilor oferite de ECONOMICA.NET, compania a vândut luna aceasta mall-ul Galleria din Piatra-Neamţ pentru suma de 2,7 milioane de euro, arată datele din raportul financiar pe primul semestru din acest an, remis Bursei de la Varşovia, astăzi, 24 august.

Cumpărătorul este firma Casa Suprema, cu activităţi în domeniul imobiliar, potrivit sursei citate. Firma este controlată de Abdulwahed Nour-Ideen, cetăţean sirian, născut la Damasc.

Dezvoltatorul GTG mai deţine astfel doar un singur mall construit în România, cel de la Arad, scos şi el la vânzare. Anul trecut, compania anunţa că a semnat un acord preliminar pentru vânzarea mall-ului din Arad, însă nicio tranzacţie nu a fost parafată.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE