Mai mulți polițiști pentru asigurarea ordinii și liniștii publice în Piatra-Neamț (22-25 iunie)

În contextul ,,Zilelor Municipiului Piatra Neamt–PIATRA FEST 2017” și a manifestărilor cultural-artistice și religioase organizate în acest weekend, la nivelul Poliției municipiului Piatra Neamț a fost suplimentat dispozitivul de ordine și liniște publică, pentru descurajarea oricăror incidente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, în perioada 22-25 iunie a.c., pentru menținerea ordinii și siguranței publice, sunt organizate patrule de siguranţă publică și echipe de intervenție, fiind angrenați peste 80 de polițiști din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț și 26 de polițiști locali.

Măsurile de suplimentarea a efectivelor, dispuse de conducerea Poliției municipiului Piatra Neamț, au ca scop și asigurarea intervinței rapide atunci când suntem sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale, în dispozitivele de siguranță publică fiind incluși jandarmi și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale-IPJ Neamț.

În această perioadă, vor fi în stradă circa 60 polițiști din cadrul structurii de ordine publică, 14 de poliție rutieră și 8 de investigații criminale.

Totodată, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe arterele aglomerate și vor fluidiza traficului rutier în cadrul evenimentelor stradale, respectiv Masa critică și procesiunea religioasă din data de 23.06.2017.

Informăm cetățenii despre faptul că în cazul evenimentului Masa Critică,ce se va desfășura mâine, începând cu orele 17.00, polițiștii rutieri, pentru siguranța participanților la trafic, vor bloca circulația pe segmentele de drum prinse în circuit, respectiv pe itinerariul: Teatrul Tineretului-strada Alexandru cel Bunstrada Mihail Sadoveanu-bulevardul Decebal-Casa de Cultură-Muzeul de Istoriestrada Mihai Eminescu- Aleea Tineretului-Ștrand.

De asemenea, în cazul procesiunii religioase, ce se va desfășura vineri, între oerele 19.00-20.00, polițiștii vor asigura fluența traficului pe itinerariul Teatrul Tineretului-Hotel Ceahlău-strada Orhei-biserica Sfântul Mina-strada Petru Rareș- Hotel Ceahlău-Consiliul Județean.

Tot în acest weekend, polițiștii din cadrul Secției de Poliție rurală Bicaz sunt angrenați în acțiuni pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, cu ocazia desfășurării concursului de alergare montană „Bate Toaca”. Dirijarea traficului pe DJ 155F, în zona Staţiunii Durău va fi asigurat de către patrulele intercomunale din cadrul Posturilor de Poliţie Ceahlău şi Grinţieş, iar ordine și liniștea publică pe traseele montane va fi asigurată de către jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montani Durău.

PUBLICITATE