Magazin mixt dintr-o comună din Neamț, distrus azi-noapte de un incendiu

Noaptea trecută, la ora 01:34, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la magazin mixt în localitatea Tarcău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul evenimentului s-au deplasat un ofiţer şi paisprezece subofiţeri cu două autospeciale de stingere, o autospecială SMURD(EPA) şi o autospecială de intervenţie şi comandă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ. Pompierii militari au fost sprijiniţi în operaţiunile de stingere de şase pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Bicaz şi SVSU Tarcău.

În urma evenimentului au ars: construcţia magazinului din plăci OSB, pe o suprafaţă de cca. 30 mp., acoperişul realizat din plăci de azbociment, două aparate frigorifice, o casă de marcat, documentele firmei, bunuri alimentare şi nealimentare în valoare de cca. 25.000 de lei, terasa construită din OSB, acoperită cu policarbonat, cu o suprafaţă de cca. 15 mp., un automat de cafea şi trei frigidere aflate pe terasă.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit la un conductor electric cu izolaţie deteriorată”.

PUBLICITATE