Ludovic Orban și-a prezentat, la Neamț, moțiunea cu care candidează la șefia PNL

Ludovic Orban, candidatul pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, s-a aflat marți (30 mai) în județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După o întâlnire cu cetățenii, cu membri ai organizației locale și conducerea filialei din Roman, Ludovic Orban și-a prezentat moțiunea pentru conducerea PNL, intitulată „PNL – Forța Dreptei” și la Piatra-Neamț, în sala de conferințe a Hotelului Ceahlău, de la ora 17:00.

Au participat peste 100 de membri ai PNL Neamț iar la prezidiu au stat Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț), Eugen Țapu-Nazare (senator PNL Neamț), Laurențiu Leoreanu (deputat PNL Neamț), primarul Dragoș Chitic (președinte PNL Piatra-Neamț), Ioan Bălan (prim-vicepreședintele PNL Suceava), Virgil Guran (vicepreședinte PNL Prahova) și Nini Săpunaru (vicepreședinte PNL Vrancea)

Prin moțiunea sa, Ludovic Orban militează la revenirea la o ”politică altfel”, iar problema pe care o găsește și care trebuie să-și găsească rezolvare în Partidul Național Liberal este problema leadership-ului. „Este o mare diferență între un lider și un șef. Oricât de valoroasă este baza și echipele partidului, dacă la vârf nu ajung oamenii cei mai reprezentativi, performanțele nu se pot ridica la potențialul pe care îl avem.” a declarat Lufovic Orban. Acesta a mai vorbit despre identitatea liberală, existând nevoia de democrație internă dar și despre descurajarea linguşelilor și a oportuniştilor.

Reamintim că la nivelul județului Neamț, printre susținătorii lui Orban se află parlamentarii Laurențiu Leoreanu și Eugen Țapu-Nazare, dar și organizațiile municipale: Piatra-Neamț și Roman.

Congresul PNL va avea loc pe 17 iunie, la Bucureşti, candidați fiind Ludovic Orban, Cristian Bușoi și Viorel Cataramă. Noua conducere va fi aleasă de 5 mii de delegaţi

PUBLICITATE