Lucian Micu (PNL) este noul primar al municipiului Roman. Vezi cine a câștigat în Bălțătești și Pipirig

Vezi și Alegeri locale parțiale 2017 – Rezultatele finale în Roman, Bălțătești și Pipirig

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

A fost zi de alegeri în mai multe localităţi din ţară. S-au votat primarii din 49 de unități administrativ-teritoriale, în 32 de județe. Este vorba despre localităţile care au rămas fără edili. Unii dintre ei au fost aleşi între timp în Parlament, alţii au fost condamnaţi definitiv sau sunt incompatibili.

Alegerile locale parțiale pentru funcția de primar s-au desfășurat, duminică (11 iunie), în județul Neamț, în trei localități, respectiv în municipiul Roman și comunele Bălțătești și Pipirig.

În Roman prezența la vot a fost de 31,03 %, în Bălțătești a fost de 52,88 %, iar în Pipirig, 41,76 %. (vezi articolul – AICI)

După numărătoarea paralelă, neoficială, a voturilor, din jumătate dintre secțiile de vot, Lucian Micu (PNL), a obținut majoritatea voturilor.

Vreau să le mulțumesc romașcanilor și promit că nu-i voi dezamăgi. Voi fi primarul tuturor romașcanilor și promit că proiectul de dezvoltare a orașului va continua. – a declarat Lucian Micu pentru romanfm

La Bălțătești, câștigătoarea este candidata PNL, Emilia Acozmei (vezi articol – AICI), iar la Pipirig – Vasile Dorneanu (PSD) are cele mai multe voturi.

PUBLICITATE