Lovitură maximă pentru PSD. Premierul Sorin Grindeanu NU-ȘI DĂ DEMISIA

Deși în ședința Comitetului Executiv al PSD de astăzi, 14 iunie, s-a decis retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu, premierul României a declarat în această seară că nu-și va da demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Premierul Grindeanu a mulțumit tuturor celor care l-au susținut și a amintit că PSD nu este partidul nimanui, nici al lui Dragnea, sau al lui Grindeanu și că forța acestui partid a stat și stă în sutele de mii de membri care i-au dus spre victorie.

Grindeanu a mai clarificat atât discuțiile din Comitetului Executiv al PSD cât și declarațiile lui Liviu Dragnea: „L-am auzit mai devreme pe domnul Dragnea spunând ca nu era sigur că acest CEX se va termina cu încercarea de a mă demite și că nu ar fi vrut să plec, dar în același timp mi-a propus tot felul de funcții…” – a declarat premierul
„Nu-mi dau demisia” –  a fost mesajul tranșant al lui Grindeanu care a mai susținut că Guvernul României, nu al CEX-ului PSD. „Îmi voi da demisia cand Iohannis, după consultari cu partidele, va numi un premier de la PSD. Asta am spus și în CEX” – a mai spus Sorin Grindeanu
„I-am propus lui Liviu Dragnea să ne asumăm împreună acest presupus eșec. Să ne dăm amândoi demisia. Nu am văzut că s-a întâmplat”

Premierul Sorin Grindeanu a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea și a liderilor fideli, precizând că raportul făcut de PSD (vezi – AICI) nu are nicio treabă cu realitatea. „Mai cred că azi PNL, USR, președintele sunt foarte invidioși pe serviciul făcut de conducerea PSD lor, pe modul în care CEX al PSD a facut un cadou PNL, USR si presedintelui Iohannis.”

Reamintim că toți miniștrii PSD din Guvernul Grindeanu au demisionat în bloc și vor fi excluși din partid toți cei care vor accepta să facă parte pe viitor din Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Vezi și PSD i-a RETRAS sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu și pregătește un nou Guvern

PUBLICITATE