Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 8 aprilie

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 8 aprilie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiilor contractuale de execuţie, temporar vacante, din cadrul Direcţiei Servicii Edilitare Roman, după cum urmează:
• 1 post de muncitor necalificat la Formaţia întreţinere sere şi spaţii verzi.
• 2 posturi de muncitor necalificat la Formaţia administrare parcuri.
Detalii -> AICI

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical generalist (PL) în cadrul Compartimentului Asistență Medicală Școlară, Serviciul Asistență Medicală Școlară și Servicii Specializate pentru copii.
Detalii -> AICI

Primăria Comuna Păstrăveni, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de inspector de specialitate, gradul I, în cadrul Serviciului financiar-contabilitate, impozite şi taxe, achiziţii publice şi administrativ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Ghindăoani, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de paznic.
Detalii -> AICI

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de inspector de specialitate, grad profesional I la Complex de Servicii Romaniţa – Roman.
Detalii -> AICI

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de administrator I – Complex Servicii „Ion Creangă “din Piatra-Neamţ.
Detalii -> AICI

Filiala Judeţeană Neamţ a Asociaţiei Comunelor din România, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, la Serviciul de audit public intern, după cum urmează:
– 2 posturi de auditor intern, grad profesional superior;
– 1 post de auditor intern, grad profesional asistent.
Detalii -> AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de telefonist pentru Centrala telefonică.
Detalii -> AICI

Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de conducere, vacante de administrator patrimoniu.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE