Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 6 august


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 6 august 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Comunei Pipirig, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de execuție contractuale vacante, de inspector contabilitate.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Pipirig, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției de execuție contractuale, temporar vacante, de consilier personal al primarului.
Detalii -> AICI


Primăria Oraşului Bicaz, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, muncitor necalificat treapta II (2 posturi) şi infirmieră.
Detalii -> AICI


Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Icuşeşti, Judeţul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de guard – 1 post.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Icuşeşti, Judeţul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de muncitor necalificat/şofer utilaje.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Crăcăoani, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de administrator public.
Detalii -> AICI


Direcția administrația piețelor bazar obor Roman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacantă, de muncitor necalificat.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Bicazu Ardelean, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de şofer microbuz, treapta profesională I, cu 0,5 normă, în cadrul Serviciului Deservire şi Pază.
Detalii -> AICI


Direcţia de Asistenţă Socială a Oraşului Târgu-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de agent pază – Compartiment Administrativ Gospodăresc.
Detalii -> AICI


Direcţia de Asistenţă Socială a Oraşului Târgu-Neamţ, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție vacante de asistent medical comunitar.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Borca, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant, nivelul studiilor superioare – Compartimentul Financiar – Contabil şi Achiziţii Publice.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE