Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 4 martie

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de  4 martie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Consiliul Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de personal contractual de execuţie, de Administrator public.
Detalii -> AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de şef serviciu – Serviciul Financiar Contabil Impozite şi Taxe din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Vînători Neamţ, judeţul Neamţ.
Detalii -> AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Taşca, judeţul Neamţ.
Detalii ->AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de auditor, clasa I, gradul profesional superior – Compartimentul Audit Intern din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Vînători Neamţ, judeţul Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Roman, Județul Neamț organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de conducere vacante, astfel:
– şef serviciu – Serviciul investiţii şi lucrări publice;
– şef birou – Biroul control, strategii şi marketing instituţional.
Detalii -> AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist debutant pentru Secţia Medicină Internă.
Detalii -> AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist debutant – pentru Secţia Chirurgie Generală.
Detalii -> AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist debutant – pentru Laborator Radiologie şi Imagistică Medicală.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Tașca, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, în cadrai Compartimentului proiecte europene.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Poienari, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de referent impozite şi taxe locale, cu atribuţii de casier, grad profesional asistent, clasa III.
Detalii -> AICI

Direcţia Administraţia Pieţelor Bazar Obor Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, de inspector de specialitate I.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Comuna Zăneşti, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor (cu competenţe de şofer microbuz şcolar).
Detalii -> AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de şef serviciu – Serviciul Financiar contabilitate din cadrul aparatului de specialitate al primarului oraşului Bicaz, judeţul Neamţ.
Detalii -> AICI

Direcţia de Asistenţă Socială Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale vacante, de execuţie, după cum urmează:

  • magaziner la Compartiment Administrativ;
    • studii liceale cu diplomă de bacalaureat;
    • vechimea în muncă: 5 ani.
  • arhivar la Compartiment administrativ:
    • studii liceale cu diplomă de bacalaureat;
    • vechimea în muncă: 5 ani.
  • contabil IA la Centrul de zi pentru copii aflaţi în situaţie de risc – Casa Copiilor:
    • studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă în domeniul economic;
    • vechimea în specialitatea studiilor de 6 ani şi 6 luni.
  • muncitor calificat bucătar la Centrul pentru servicii sociale – Casa Pâinii:
    • studii generale/medii şi curs de calificare bucătar;
    • vechimea în muncă: 3 ani.
  • muncitori calificaţi ospătari (două posturi) la Centrul pentru persoane vârstnice – Casa Bunicilor:
    • studii generale/medii şi curs de calificare ospătar;
    • vechimea în muncă: 3 ani.

Detalii -> AICI

Casa Județeană de Pensii Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Biroului Comunicare, Relaţii Publice şi Informatică.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE