Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 3 septembrie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 3 septembrie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor în cadrul Centrului Social Pietricica.
Detalii -> AICI 


Primăria Comuna Păstrăveni, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de guard.
Detalii -> AICI  


Primăria Comunei Gherăești, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:
inspector debutant, în cadrul Compartimentului de Urbanism;
inspector principal în cadrul Biroului Contabilitate, Taxe şi Impozite, Achiziţii Publice, Resurse Umane;
inspector principal în cadrul Biroului Contabilitate, Taxe şi Impozite, Achiziţii Publice, Resurse Umane.
Detalii -> AICI 


Primăria Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de inspector I principal în cadrul Direcţiei Servicii Edilitare Roman, Compartiment Documentaţii Servicii Edilitare.
Detalii -> AICI 


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante la Serviciul Logistic – Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar şi Intendenţă – Popotă, astfel:
– muncitor calificat IV-I (ospătar);
– muncitor calificat IV-I (bucătar).
Detalii -> AICI 


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de referent II-I A la Compartimentul secretariat, documente clasificate şi arhivă – Biroul Ordine Publică la Poliţia Municipiului Piatra-Neamţ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.
Detalii -> AICI 


Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de infirmieră în cadrul Serviciului pentru Educaţie timpurie antepreşcolară, Creşa Precista, până la data de 22 iunie 2018 sau până la revenirea titularului de post.
Detalii -> AICI 


Consiliul Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de  consilier, studii superioare, grad debutant din cadrul Serviciului Gestionarea Documentelor şi Editarea Monitorului Oficial al Judeţului, Direcţia Juridică şi Relaţii Internaţionale.
Detalii -> AICI 


Primăria Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă neterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de:
– 1 post de subinginer IA în cadrul Direcţiei Tehnice şi de Investiţii. Serviciul Investiţii şi Lucrări Publice,
– 1 post de referent IA în cadrul Direcţiei Servicii Edilitare, Compartiment documentaţii servicii edilitare.
Detalii -> AICI 


Primăria Oraşului Târgu Neamţ, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție,  vacantă de referent debutant (agent de turism-ghid) la Centrul de Informare şi Promovare Turistică.
Detalii -> AICI 


Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Handicap Roman, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de medic specialist medicină generală.
Detalii -> AICI 


Consiliul Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de  administrator public.
Detalii -> AICI 


Primăria Oraşului Târgu Neamţ, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacantă de inspector de specialitate debutant la Centrul de Informare şi promovare turistică.
Detalii -> AICI 


Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a 2 posturi contractuale de execuție, temporar vacante de asistent medical principal.
Detalii -> AICI 


Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de contabil la Serviciul Financiar Contabil.
Detalii -> AICI 


Primăria Comunei Răucești, Județul Neamț organizează  concurs pentru ocuparea funcţiei contractual vacante de şofer microbuz şcolar.
Detalii -> AICI 


Primăria Orașului Roznov, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere vacantă, de administrator public.
Detalii -> AICI

Dan Mihail B.
PUBLICITATE