Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 29 aprilie 2017

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 29 aprilie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Comunei Vânători Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:
inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul proiecte – programe, dezvoltare locală;
inspector, clasa I, grad profesional principal – Serviciul financiar- contabil, impozite şi taxe;
inspector, clasa I, grad profesional asistent – Biroul juridic, Registrul agricol – cadastru, Urbanism – transport taxi.
Detalii-> AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de auditor, clasa I, gradul profesional superior din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Piatra Neamţ, judeţul Neamţ.
Detalii-> AICI

Primăria Comunei Bârgăuani, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacante, de consilier juridic, clasa I, grad debutant – Compartiment juridic.
Detalii-> AICI

Primăria Comunei Mărgineni, Judeţul Bacău organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție temporar vacante, de consilier.
Detalii-> AICI

Primăria Comunei Gherăești, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector debutant, în cadrul Biroului contabilitate, taxe şi impozite, achiziţii publice, resurse umane.
Detalii-> AICI

Primăria Municipiului Piatra-Neamț organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de inspector debutant (3 posturi) din cadrul Serviciului Comunicare şi Management Integrat, Compartiment Informare şi Promovare Turistică.
Detalii-> AICI

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioada determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de consilier cadastru, gradul II pentru implementarea Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară de la nivelul Biroului de Înregistrare Sistematică.
Detalii-> AICI

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioada determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de consilier cadastru, gradul I la Serviciul cadastru.
Detalii-> AICI

Primăria Comunei Pipirig, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de instructor de educaţie pentru activităţi recreative – Proiect „Centrul zonal de mobilizare a resurselor locale pentru servicii integrate destinate copilului în dificultate”.
Detalii-> AICI

Direcţia de Asistenţă Socială a oraşului Târgu Neamţ organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a 3 posturi contractuale vacante de execuţie cu 4 ore pe zi (jumătate normă) din cadrul Compartimentului comunitar de resurse destinate copiilor în dificultate şi familiilor acestora în vederea susţinerii proiectului Centrul zonal de mobilizare a resurselor locale pentru servicii integrate destinate copilului în dificultate, astfel:
1 instructor educator pentru activităţi de resocializare,
1 pedagog social,
1 îngrijitor.
Detalii-> AICI

Inspectoratul de Stat în Construcţii – I.S.C. organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:
Consilier, clasa I, grad profesional asistent – 1 post – I.J.C. Neamţ – Compartimentul Economic – Administrativ.
Detalii-> AICI

PUBLICITATE