Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 28 mai


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 28 mai 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent social debutant la Complexul Servicii „Familia Mea” din Roman.
Detalii -> AICI


Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă de asistent medical generalist debutant cu studii postliceale pentru Substaţia Bicaz.
Detalii -> AICI


Consiliul Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante, de  consilier, grad profesional IA, Serviciul Turism, Direcţia Proiecte şi Programe de Dezvoltare Judeţeană.
Detalii -> AICI


Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție temporar vacantă, de portar (G) în cadrul Secţiei Psihiatrie.
Detalii -> AICI


Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de psiholog practicant (S) în cadrul Compartimentului îngrijiri Paliative.
Detalii -> AICI


Clubul Sportiv Municipal Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector specialitate IA la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul competiţii sportive.
Detalii -> AICI


Unitatea Militară 02538 Piatra Neamţ din Ministerul Apărării Naţionale organizează concurs pentru ocuparea pe durată determinată a unui număr de 4 posturi temporar vacante, de execuţie, de economist debutant.
Detalii -> AICI


Direcţia de Asistenţă Socială Roman organizează la sediul instituției din str. Alexandru cel Bun concurs de ocupare pentru perioadă nedeterminată a 5 posturi vacante, contractuale, de execuţie, astfel:
• un post de șef centru la Unitatea de educație timpurie antepreșcolară – Creșă;
• un post de asistent social la Centrul pentru servicii sociale – Casa Pâinii;
• un post de asistent medical principal la Compartimentul de asistența medicală comunitară și școlară;
• un post de asistent medical la Compartimentul de asistență medicală comunitară și școlară;
• un post de asistent medical debutant la Compartimentul de asistență medicală comunitară și școlară;
Detalii -> AICI

PUBLICITATE