Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 28 ianuarie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 28 ianuarie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Taşca, judeţul Neamţ.
Detalii -> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical debutant (PL), la Secţia Ortopedie şi Traumatologie.
Detalii -> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical debutant (PL) la la Secţia Urologie.
Detalii -> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical (PL), la Chirurgie Generală.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga, Pângăraţi, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de muncitor.
Detalii -> AICI

Primăria Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie, vacante, de muncitor calificat IV (2 posturi) la Serviciul Voluntar pentru situaţii de urgenţă, SSM, protecţie civilă – Formaţia de intervenţie situaţii de urgenţă.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de inspector debutant (3 posturi) din cadrul aparatului de specialitate al primarului Serviciul, Comunicare şi Management Integrat, Compartiment Informare şi Promovare Turistică.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante după cum urmează:
– inspector, clasa I, grad profesional superior, Direcţia Dezvoltare Implementare Programe, Serviciul de Implementare a Proiectelor;
– inspector, clasa I, grad profesional superior, Serviciul Patrimoniu, Autorizări Transport, Compartimentul Autorizări Comerciale şi Transport.
Detalii -> AICI

Primăria Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacantă de șef birou, la Biroul Insolvență din cadrul Direcției Impozite și Taxe Locale.
Detalii -> AICI

Colegiul Tehnic „Miron Costin”, Roman, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, de:
– îngrijitor – 3 posturi;
– administrator patrimoniu.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială „Vasile Mitru”, Comuna Taşca, Judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar.
Detalii -> AICI

D.M.B.
PUBLICITATE