Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 27 august


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 27 august 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de asistent medical pentru Bloc Operator.
Detalii -> AICI


Direcţia Taxe şi Impozite a Municipiului Piatra-Neamţ, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de inspector, clasa I grad profesional superior – Biroul evidenţă contabilă, evidenţă venituri/amenzi, urmărire şi executare silită.
Detalii -> AICI


Şcoala Gimnazială Nr. 1, Comuna Bicazu Ardelean, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar.
Detalii -> AICI


Consiliul Local Bicaz organizează concurs în vederea ocupării funcţiilor publice de execuţie, vacante, după cum urmează:
– consilier, clasa I, grad profesional asistent, din cadrul Compartimentului Investiţii
– poliţist local, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Serviciului Poliţie Locală.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Făurei, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție,  vacante, de muncitor I.
Detalii -> AICI


Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, judeţul Neamţ organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiilor contractuale de execuție, temporar vacante, de:
– asistent medical generalist debutant (3 posturi);
– îngrijitor la patul bolnavului (2 posturi).
Detalii -> AICI


Unitatea Militară Nr. 01145 din Roman, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:
– Muncitor calificat III (mecanic auto):
– Muncitor calificat IV (electromecanic auto);
– Muncitor calificat III (electrician auto);
– Muncitor calificat III (rectificator universal);
– Muncitor calificat III (reglor maşini unelte).
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Răucești, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector – Compartiment Urbanism Tehnic-Investiţii.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Crăcăoani, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:
– referent, clasa III, grad superior – în cadrul Biroului financiar-contabil, achiziţii publice şi resurse umane;
– consilier juridic, clasa I, grad debutant – în cadrul Compartimentului juridic.
Detalii -> AICI


Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de referent de specialitate debutant.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE