Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 24 septembrie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 24 septembrie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea a două posturi  contractuale de execuție, vacante, de  șofer autosanitară II:
– 1 (unu) post pe durată nedeterminată pentru Staţia centrală P. Neamţ.
– 1 (unu) post pe durată determinată pentru Staţia centrală F. Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Alexandru cel Bun, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacantă, de consilier juridic, gradul II, în cadrul Consiliului Local al Comunei Alexandru cel Bun.
Detalii -> AICI

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului  contractual de execuție, vacant, de  operator registrator de urgență debutant  pentru Substaţia Târgu Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Oraşului Târgu Neamţ, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacantă de referent I, din cadrul Casei de Culturii „Ion Creangă” din Târgu Neamţ.
Detalii -> AICI

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Târgu Neamţ, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea  funcțiilor contractuale de execuție vacante, astfel:
muncitor calificat (bucătărie) -1 (un) post vacant – personal administrativ – economic.
îngrijitoare – 1 (un) post vacant-personal administrativ – economic.
Detalii -> AICI

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de:
infirmieră în cadrul Serviciului beneficii de asistenţă socială
asistent social la Centrul pentru servicii sociale – Casa Pâinii
casier la Biroul financiar contabilitate, Resurse Umane, S.S.M.
Detalii -> AICI

Primăria comunei Tupilaţi, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice vacante, astfel:
consilier, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Secretariat, asistenţă socială şi registrul agricol;
consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Secretariat, asistenţă socială şi registrul agricol.
Detalii -> AICI

Clubul Sportiv Ceahlăul Piatra-Neamț, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de execuție contractuale, vacante, de antrenor la Secţia canotaj.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Podoleni, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator public.
Detalii -> AICI

Vezi și AJOFM: 605 locuri de muncă vacante la 23 septembrie 2016 în județul Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE