Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 23 iulie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 23 iulie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Oraşului Târgu Neamţ, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional debutant – Compartiment Fond Funciar din cadrul Serviciului Fond Funciar, Registru Agricol.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Poiana Teiului, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de consilier grad IA în cadrul Compartimentului Derulare Proiecte cu Finanţare Externă.
Detalii -> AICI


Primăria Orașului Târgu Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere,  vacante,  de administrator public.
Detalii -> AICI


Unitatea C.R.R.N. Războieni, judeţul Neamţ organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează:
asistent social – Biroul de îngrijire şi asistenţă;
kinetoterapeut – Biroul de îngrijire şi asistenţă;
instructor de erogoterapie – Biroul de îngrijire şi asistenţă (2 posturi).
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Doljeşti, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de muncitor.
Detalii -> AICI


Direcția Administrația Piețelor Bazar Obor Roman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor necalificat  și casier.
Detalii -> AICI


Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Bîrgăuani, judeţul Neamţ.
Detalii -> AICI


Consiliul Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:
consilier, clasa I, grad profesional principal din cadrul Serviciului Buget şi Gestionare Proiecte şi Programe;
consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului Gestionare Proiecte şi Programe.
Detalii -> AICI


Şcoala Gimnazială Domnească „Grigore Ghica-Vodă“, Târgu Neamț,  județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de muncitor întreţinere.
Detalii -> AICI


Şcoala Gimnazială Domnească „Grigore Ghica-Vodă“, Târgu Neamț,  județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacantă, de contabil șef.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE