Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 22 octombrie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 22 octombrie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Şcoala Gimnaziala, Comuna Secuieni, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă de  muncitor/fochist.
Detalii -> AICI

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de şofer autosanitară II pentru Staţia Centrală Piatra-Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Zănești, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de:
referent (contabil) – Cămin Cultural Zăneşti;
muncitor calificat – Compartiment Gospodărire Comunală.
Detalii -> AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de referent de specialitate debutant achiziţii publice.
Detalii -> AICI

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitoare la Centru Rezidenţial pentru Copilul cu Dizabilităţi – Piatra-Neamţ.
Detalii -> AICI

Clubul Sportiv Municipal Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de inspector specialitate IA la Serviciul Competiţii Sportive.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante , de de referent, gradul IA la Serviciu Administraţie Publică Locală – Compartiment relaţii publice.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Dumbrava Roșie, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de Consilier personal al primarului Comunei Dumbrava Roşie.
Detalii -> AICI

Unitatea Militară Nr. 01145 din Roman, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:
Muncitor calificat IV (electromecanic auto);
Muncitor calificat III (electrician auto).
Detalii -> AICI

Consiliul Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de  director al Direcţiei Logistică, Protocol şi întreţinere.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Botești, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de consilier clasa 1 grad profesional asistent – Birou Contabilitate, Taxe şi impozite.
Detalii -> AICI

D.M.B.
PUBLICITATE