Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 22 iulie 2017

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
în săptămâna 16 – 22 iulie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de asistent medical (PL) în cadrul Secţiei Obstetrică Ginecologie.
Detalii – AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante de asistent medical (PL) din cadrul Compartimentului Urologie.
Detalii – AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de îngrijitor în cadrul Secţiei Chirurgie Generală.
Detalii – AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de infirmier debutant G la Secţia Ortopedie şi Traumatologie.
Detalii – AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Poiana Teiului, judeţul Neamţ.
Detalii – AICI

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de astfel:

I. Serviciul strategii, proiecte, coordonare, control şi incluziune socială – Compartiment Proiect „Centrul Zonal de Mobilizare a Resurselor Locale pentru Servicii Integrate Destinate Copilului în Dificultate”

  • 1 post inspector de specialitate, grad profesional II:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent, în domeniul ştiinţelor sociale, specializarea – asistenţă socială;
    • vechimea în specialitatea studiilor absolvite minimum 1 an.

II. Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanei Adulte cu Handicap

  • 1 post inspector de specialitate, grad profesional IA:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent, în domeniul ştiinţelor sociale, specializarea – psihologie;
    • vechimea în specialitatea studiilor absolvite minimum 7 ani.

Detalii – AICI

Primăria Comunei Bahna, Judeţul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, astfel:

  1. de execuţie, din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului comunei Bahna, de şofer;
  2. de conducere, din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului comunei Bahna de şef S.V.S.U.

Detalii – AICI

Primăria Comunei Bodeşti, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Relaţii Publice, Registratură, Stare civilă şi Arhivă.
Detalii – AICI

Administraţia Bazinală de Apă Siret prin Sistemul de Gospodărire a Apelor din Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:

  1. agent hidrotehnic
  2. mecanic utilaj terasier-deservent

Detalii – AICI

Primăria Comunei Piatra Şoimului, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacante, de referent, clasa III, grad profesional debutant – Compartimentul Secretariat Registratură Arhivă Stare Civilă.
Detalii – AICI

Şcoala Gimnazială „Ion Creangă“, cu sediul în Târgu Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de secretar.
Detalii – AICI

Vezi și Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 15 iulie 2017

PUBLICITATE