Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 22 aprilie 2017

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 22 aprilie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Unitatea Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea următorului post temporar vacant de personal contractual, de 1/2 post – medic specialist psihiatru (perioadă determinată) în cadrul Biroului de îngrijire şi asistenţă.
Detalii-> AICI

Unitatea Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante, de personal contractual de execuţie, perioadă nedeterminată, astfel:
a) 1 post – psiholog, stagiar;
b) 1 post – kinetoterapeut, debutant;
c) 2 posturi – educator, debutant;
d) 1 post – asistent social, practicant;
e) 1 post – asistent medical balneofiziokinetoterapie, debutant;
f) 1 post – nutriţionist şi dietetician, debutant.
Detalii-> AICI

Primăria Comuna Păstrăveni, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de poliţist local, clasa III, grad profesional superior.
Detalii-> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante de:
3 (trei) posturi de infirmiere (G) la Birou de Internări;
1 (un) post de asistent medical debutant (PL) la Cabinet Cardiologie – A.I.S.;
1 (un) post de asistent medical principal (PL) la Cabinet Boli Infecţioase.
Detalii-> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante de:
asistent medical (PL) la Compartimentul Nefrologie;
îngrijitoare (G) la Cabinetul Cardiologie – A.I.S.
Detalii-> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de asistent medical debutant de farmacie (PL) la Farmacia Spitalului (2 posturi).
Detalii-> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de asistent medical primar de laborator (PL) la Laborator Analize Medicale.
Detalii-> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de asistent medical (PL) la Compartimentul de Prevenire şi Control al Infecţiilor Nosocomiale.
Detalii-> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de economist I A (S) la Serviciul R.U.O.N.S.
Detalii-> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de asistent medical pr. (PL) la Compartimentul Diabet Zaharat Nutriţie şi Boli Metabolice.
Detalii-> AICI

Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier superior, clasa I.
Detalii-> AICI

Şcoala Gimnazială Nr. 5, cu sediul în Piatra-Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:
• 1 post administrator de patrimoniu III S,
• 1 post muncitor bucătar.
Detalii-> AICI

Consiliul Judeţean Neamţ organizează organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de consilier, studii superioare, gradul profesional IA din cadrul Compartimentului Tehnologia Informaţiei al Direcţiei de Management.
Detalii-> AICI

Clubul Sportiv Municipal Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după cum urmează:
4 posturi de casier la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul Baze Sportive;
5 posturi de muncitor, treapta IV, la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul Baze Sportive;
2 posturi de muncitor, treapta IV, la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul Baze Sportive;
1 post de muncitor necalificat, treapta II, la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul Baze Sportive.
Detalii-> AICI

Primăria Roman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:
consilier juridic I debutant la Biroul juridic contencios;
inspector I superior la Compartimentul gestiune şi valorificare patrimoniu imobiliar din cadrul Direcţiei Urbanism şi Amenajarea Teritoriului;
poliţist local I asistent la Serviciul ordine şi linişte publică şi pază a bunurilor din cadrul Direcţiei Poliţia Locală.
Detalii-> AICI

Liceul Tehnologic Special din Ştefan cel Mare, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante de:
administrator financiar I;
pedagog şcolar II.
Detalii-> AICI

Liceul Tehnologic Special din Ştefan cel Mare, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de administrator financiar III.
Detalii-> AICI

Primăria Comunei Bodeşti, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Agricol, Fond Funciar şi Cadastru.
Detalii-> AICI

Primăria Comunei Vânători Neamț, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de inspector de specialitate IA – Compartimentul apă-canal.
Detalii-> AICI

PUBLICITATE