Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 18 iunie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 18 iunie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după cum urmează:
1. asistent social debutant – Complexul Servicii „Familia Mea” din Roman;
2. inspector de specialitate, grad profesional debutant – Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanei Adulte cu Handicap.
Detalii -> AICI


Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:
1. inspector de specialitate, grad profesional IA – Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanei Adulte cu Handicap;
2. medic cu 0,5 normă – Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanei Adulte cu Handicap;
3. inspector de specialitate, grad profesional IA – Serviciul Asistenţă şi Management de caz pentru Copilul aflat în plasament Familial.
Detalii -> AICI


Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:
1. consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Financiar – Buget – Plăţi ;
2. consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Contabilitate-Salarii-Resurse umane.
Detalii -> AICI


Camera Agricolă Județeană Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de inspector de specialitate, treapta I – Compartiment Relații Publice, Comunicare.
Detalii -> AICI


Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de asistent medical generalist debutant cu studii postliceale pentru Substaţia Ceahlău.
Detalii -> AICI


Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, pentru Staţia Centrală Piatra Neamţ, astfel:
1. şofer autosanitară II;
2. ambulanţier.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE