Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 15 octombrie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 15 octombrie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de asistent medical generalist debutant cu studii postliceale pentru Staţia centrală Piatra-Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Dumbrava Roșie, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de paznic din cadrul Serviciului Public de Pază.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional superior din cadrul Direcției Locale de Evidență a Persoanelor Roman.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Răucești, Județul Neamț organizează  concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, vacante de guard.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacantă de polițist local, clasa III, gradul profesional asistent în cadrul Direcţiei Poliţia Locală Roman la Serviciul Ordine şi Linişte Publică şi Pază a Bunurilor.
Detalii -> AICI

Complexul Muzeal Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, astfel:
muzeograf (botanică) debutant, în cadrul Secţiei Muzeale II Piatra-Neamţ, Muzeul de Ştiinţe Naturale Piatra-Neamţ (poziţia 29 din ștatul de funcţii);
referent de specialitate III, în cadrul Compartimentului contabilitate, secretariat, administraţie (poziţia 95 din ștatul de funcţii);
muzeograf debutant, în cadrul Centrului Internaţional de Cercetare a Culturii Cucuteni (poziţia 60 din ștatul de funcţii);
gestionar-custode sală, în cadrul Secţiei Muzeale I Piatra- Neamţ-Bicaz, Muzeul de istorie şi Arheologie Piatra-Neamţ (poziţia 10 din ștatul de funcţii);
supraveghetor, nivel de execuţie, în cadrul Secţiei Muzeale I Piatra-Neamţ-Bicaz, Muzeul de Istorie şi Arheologie Piatra-Neamţ (poziţia 11 din ștatul de funcţii);
supraveghetor – Casa Memorială „Veronica Micle”, în cadrul Secţiei Muzeale III Târgu Neamţ (poziţia 42 din ștatul de funcţii);
paznic în cadrul Serviciului Protecţie Patrimoniu Român existent în statul de funcţii al Complexului Muzeal Judeţean Neamţ (poziţia nr. 90 din ștatul de funcţii);
muncitor întreţinere, în cadrul Secţiei Muzeale I Piatra-Neamţ-Bicaz – Muzeul Curtea Domnească Piatra-Neamţ – turn clopotniţă (poziţia nr. 16 din ștatul de funcţii).
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Comuna Zăneşti, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de:
muncitor (cu competenţe de şofer microbuz şcolar);
îngrijitor.
Detalii -> AICI

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 330, Polodeni, Judeţul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante de referent, clasa III, gradul profesional superior, Compartimentul achiziţii publice.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Crăcăoani, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie vacante, după cum urmează:
Administrator -1 post în cadrul Centrului de asistenţă după programul şcolar – school after school,
Asistent social -1 post în cadrul Centrului de asistenţă după programul şcolar – school after school
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Girov, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de agent de pază.
Detalii -> AICI

D.M.B.
PUBLICITATE