Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 10 iunie 2017

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 10 iunie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

U.M.01407 Piatra-Neamţ din Ministerul Apărării Naţionale organizează concurs pentru ocuparea postului civil contractual de execuţie, de muncitor calificat I (electrician).
Detalii – AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de infirmieră G la Secţia Chirurgie Generală.
Detalii – AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, de:

  1. bioinginer medical (S) la Serviciul Achiziţii;
  2. asistent medical debutant (PL) la Secţia Psihiatrie – Compartimentul Psihiatrie Pediatrică.

Detalii – AICI

Primăria Comunei Răuceşti, Judeţul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

  • un post de inspector, Compartimentul Stare Civilă;
  • un post de consilier juridic, Compartimentul Juridic – Contencios;
  • un post de consilier, Compartimentul Achiziţii Publice;
  • un post de auditor, Compartimentul audit.

Detalii – AICI

Primăria Comunei Bălţăteşti, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului juridic.
Detalii – AICI

Primăria Municipiului Piatra-Neamț, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I grad profesional debutant în cadrul Direcţiei Urbanism şi Cadastru. Serviciul Cadastru Registru Agricol şi Nomenclator Stradal. Compartiment Nomenclator Stradal.
Detalii – AICI

Primăria Comunei Pângaraţi, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de:

• inspector de specialitate I – Compartiment administraţie publică;
• inspector de specialitate II – Compartiment financiar contabilitate impozite şi taxe locale;
• inspector de specialitate la Compartiment gospodărire comunală;
• referent II – Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă.

Detalii – AICI

Primăria Oraşului Târgu Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcței contractuale de execuție vacante, de referent treapta I, studii medii din cadrul Casei Culturii „Ion Creangă” din Târgu Neamţ.
Detalii – AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, de:
economist IA (S) la Serviciul Achiziţii şi asistent medical (PL).
Detalii – AICI

Primăria Comunei Dămuc, Judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului Registru Agricol.
Detalii – AICI

Consiliul Județean Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de director executiv al Direcției Management.
Detalii – AICI

Casa Județeană de Pensii Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Biroului Comunicare, Relaţii Publice şi Informatică.
Detalii – AICI

Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuţie, temporar vacante de inspector de specialitate IA din cadrul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale, Compartiment Urmărire Impozite şi Taxe.
Detalii – AICI

Primăria Comunei Icuşeşti, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție vacante, astfel:

1. Muncitor calificat I – 1 post,
2. Muncitor calificat IV -1 post.

Detalii – AICI

Comuna Secuieni, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat I.
Detalii – AICI

Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical generalist debutant.
Detalii – AICI

Primăria Comunei Gherăești, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector debutant, în cadrul Biroului contabilitate, taxe şi impozite, achiziţii publice, resurse umane.
Detalii – AICI

PUBLICITATE