Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 1 octombrie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 1 octombrie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului contractual de execuție, vacant, de muncitor necalificat treapta I la Formaţia reparaţii construcţii din cadrul Direcţiei servicii edilitare.
Detalii -> AICI

Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de îngrijitor la patul bolnavului (2 ani).
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Drăgăneşti, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de bibliotecar.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Girov, Județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de cadru tehnic în cadrul Serviciului voluntar şi situaţii de urgenţă.
Detalii -> AICI

Direcţia de Asistenţă Socială Roman organizează concurs de ocupare pentru perioadă nedeterminată a funcţiilor publice vacante, de execuţie, astfel:
inspector, clasa I, grad profesional superior la Serviciul beneficii de asistenţă socială;
inspector, clasa I, grad profesional superior la Compartiment consiliere si asistenţă comunitară.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Rediu, Judeţul Neamț, organizează concurs de recrutare în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant.
Detalii -> AICI

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale, temporar vacante, de consilier cadastru, gradul IA.
Detalii -> AICI

Casa Județeană de Pensii Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului Plăţi Prestaţii.
Detalii -> AICI

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 425, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de referent, clasa III, gradul profesional superior, din cadrul Compartimentului Tehnic.
Detalii -> AICI

Vezi și AJOFM: 605 locuri de muncă vacante la 30 septembrie 2016 în județul Neamț

Vezi și Angajări la Poliția Neamț. Se scot la concurs 61 de posturi

D.M.B.
PUBLICITATE