Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 1 aprilie

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 1 aprilie 2017

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Şcoala Gimnazială din Comuna Bârgăuani, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de administrator financiar.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Zăneşti, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de şofer microbuz şcolar.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Pângăraţi, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitoare.
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială „Gheorghe Săvinescu”, Comuna Crăcăoani, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor fochist.
Detalii -> AICI

Serviciul Public de Administrare a Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de:
– consilier, grad profesional II;
– muncitor calificat, treaptă profesională I.
Detalii -> AICI

Direcţia de Asistenţă Socială Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de referent IA la Compartiment administrativ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Gherăești, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:
– inspector superior, în cadrul Compartimentului de urbanism;
– inspector asistent, în cadrul Compartimentului Asistenţă socială;
– referent, clasa III, debutant, în cadrul Compartimentului fond funciar, cadastru, registru agricol, Programe, activitate juridică, stare civilă, arhiva.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE