LocativServ Piatra-Neamț: Vezi cine riscă să-şi piardă locuinţele ANL sau sociale

Urmare a initiativei grupului consilierilor locali PNL Piatra-Neamt (vezi articol – AICI), in conformitate cu prevederile Hotararii de Consiliu Local nr. 227/24.08.2017, S.C. Locativserv S.R.L va rezilia contractele incheiate cu chiriasii locuintelor de tip ANL sau sociale daca titularii contractelor de inchiriere se afla in una din urmatoarele situatii:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  1. Au acumulat un numar de 3 (trei) contraventii sanctionate de Politia Municipiului Piatra-Neamt, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Neamt sau de catre Politia Locala Piatra-Neamt, pentru urmatoarele fapte:
    a. infractiuni cu intentie
    b. deranjarea ordinii publice
    c. cersetorie
    d. fapte antisociale
     
  2. Au fost savarsite fapte contraventionale/ penale pe teritoriul Municipiului Piatra-Neamt de catre chiriasii locuintelor, membrii familiilor acestora, inclusiv minori, precum si persoanele care domiciliaza impreuna cu chiriasii la aceste adrese.

Directia de Taxe si Impozite a Municipului Piatra-Neamt va comunica date referitoare la cumulul amenzilor inregistrate pentru persoanele ce detin contracte de inchiriere de tip ANL sau social.

S.C Locativserv S.R.L va urmari ca titularii contractelor de inchiriere care predau deteriorate sau distruse unitatile locative si sunt necesare reparatii, respectivele persoane sa nu mai beneficieze de nici un contract nou de inchiriere pentru locuintele de tip ANL sau social.

Speram pe aceasta cale sa reusim reponsabilizam locuitorii astfel incat gradul de confort sa fie unul sporit. – este mesajul diectorului Vladimir Togan

PUBLICITATE